Frivillige lægger blomsterløg på Steen Billes Torv efteråret 2020.

Et grønt Trøjborg

Fællesrådet arbejder for et grønnere Trøjborg, for selvom vi er omgivet af Universitetsparken, Risskov og Nordre kirkegård så er gader og pladser på Trøjborg ikke særlige grønne. Vi søger derfor at opmuntre og støtte alle på Trøjborg til at engagere sig i bydelen og bidrag til at gøre den endnu grønnere og blomsterrig. Fællesrådet skriver desuden høringssvar til kommuneplaner,  lokalplaner mm. og forsøger derigennem at påvirke udviklingen af Trøjborg og Aarhus i en grøn og bæredygtig retning. Har du  ideer til steder der kan begrønnes, eller ønsker du at opstarte en fælles køkkenhave mm så tag kontakt, så hjælper vi dig videre med ideen. julietrier14@gmail.com

Aktuelle projekter, fællesskaber og events

Trøjborgs grønne hjørne.  – læse mere her

En fornyelse af pladsen ved Larsen-ledets Gade og Trøjborgvej er under udvikling

Dyrkningsfællesskabet Steen Billes Torv. – læse mere her

Et fællesskab af frivillige der udvikler og holder Plukkehaven på Steen Billes Torv. Der er altid brug for flere frivillige.
 

Køkkenhaven ved kirken. – læse mere her

Projektet er under udvikling i samarbejde med Kochs skole og Skt Johannes meninghedsråd. Et højbed ud af tre er etableret. Kochs skole 6 klasse bruger en del af det som skole have. I midten er der et fælles krydderurtebed for alle på Trøjborg.