Bliv medlem i Trøjborg Fællesråd

Trøjborg fællesråd arbejder for at lokalområdet aktivt involverer sig og at bydelen får en fællesstemme.

Bliv medlem i Trøjborg Fællesråd

Trøjborg fællesråd arbejder for at lokalområdet aktivt involverer sig og at bydelen får en fællesstemme.

Medlemskab

Hvem kan blive medlem?

Enhver forening, gruppe, organisation, partiafdeling, institution, skole, kirke, virksomhed, råd m.m. med bopæl, tilhørsforhold eller engagement i lokalområdet kan optages som medlemsgruppe. Enkeltpersoner og husstande med bopæl i området kan optages som individuelle medlemmer.

Et års medlemskab koster 100 kr.

Konto nr. 5074-0001546175 i Jyske Bank.  Vigtigt – husk at skriv dit navn ved betalingen.

Nyt medlem?

Udfyld formularen herunder så vi har dine kontaktoplysninger. Alle felter skal udfyldes. Betal derefter 100 kr til konto nr. 5074-0001546175 i Jyske Bank
Vigtigt – husk at skriv dit navn ved betalingen.
Når betalingen er gennemført er du meldt ind.

Bliv medlem nu

2 + 15 =

Trøjborg Fællesråds håndtering af medlemmers persondata

Som medlem af Trøjborg Fællesråd, CVR.nr. 40090061 (fællesrådet) skal du være opmærksom på, at vi registrerer og behandler personoplysninger om dig i form af:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon
  • Indmeldelsesdato
  • Betaling af kontingent
  • Eventuelt tillidshverv i fællesrådet

Vores registrering og behandling af oplysningerne om dig er nødvendige for at forfølge fællesrådets legitime interesse i at indsamle og behandle sådanne sædvanlige medlemsoplysninger, jf. Persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. Oplysningerne vil alene blive videregivet til andre i det omfang, fællesrådet er berettiget hertil. Du har ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, vi har om dig, ligesom du har ret til at gøre indsigelser imod behandlingen samt anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger. De oplysninger, vi behandler om dig, vil blive slettet, hvis du på et tidspunkt melder dig ud af fællesrådet, eller fællesrådet nedlægges.

Hvis du mener, at vores behandling af dine oplysninger ikke sker korrekt, vil du kunne klage herover til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K, telefon 33193200 eller via e-mail, dt@datatilsynet.dk.